זכויות הגיל השלישי וניצולי השואה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

09/10/2005 | 23:01 | מאת: זהרה כהן

שלום רב! במהלך עבודתי בשנים האחרונות בתחום הסיעוד , צברתי המון ידע בתחום הזכיות של הגמלאים במידה ויש שינוי במצבם הבריאותי. ניצולי שואה שמקבלים רנטה או מהאוצר או בזמנו קיבלו פיצוי חד פעמי של 5000 מארק זכאים להרבה הטבות והרבה עזרה אשמל לענות ולשלוח חומר מענין ללא תשלום ולכל פניה בברכת שנה טובה ובריאה זהרה כהן- מנהלת קשרי חוץ וקהילה "עמל סיעודית"

10/10/2005 | 07:11 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לזהרה כהן שלום תודה על נכונותך הברוכה לעזור. בינתיים זרם המבקרים בפורום שלנו דליל, אבל מתגבר כל העת. יתכן מאד שיפנו גם קשישים שיוכלו להעזר בעצותייך. אנא תני לנו כתובת אליה נוכל להפנות קשישים כאלה - אימייל או אתר אינטרנט או טלפון.

11/10/2005 | 14:43 | מאת:

אינני מסכימה שהפורום דליל. בפורומים באינטרנט בנושא זה קצב הפניות שונה מבנושאים אחרים. אוכלוסית הגיל השלישי מגלה את האינטרנט בקצב אחר מבני 20 או 30+. הפניה הטבעית היא יותר בסוגיות רפואיות ופחות נפשיות וזה משהו שיש ללמוד ולקבל אותו. אני מסכימה שמדובר בתהליך מתפתח ומתגבר. מלבד זאת בפורומים באינטרנט ידוע "אפקט האקווריום". אנשים שקוראים ואינם פונים באופן אקטיבי. מהדים שאני שומעת ישנם כאן לא מעט מבקרים כאלה. ישנם אחרים שהפורום עבורם הוא אשנב לפניה אישית יותר במייל . כולם יכולים להינות ממה שיש לפורום להציע (וזה הרבה!) על כן אינני מסכימה עם "הדלילות" שאתה מתאר. בברכה נעה

11/10/2005 | 14:34 | מאת:

זהרה שלום. תודה על היוזמה הברוכה. אני חושבת שאנשים רבים יכולים להעזר בנסיונך. את מוזמנת לשלוח אליי מאמרים רלוונטיים בנושא או איזשהוא סיכום שיכול להיות מורה נבוכים עבור מי שמעוניין. אנא שלחי זאת אליי במייל ואפרסם זאת בתיקית המאמרים מצד שמאל (מתחת לכותרת"עוד בנושא"). בברכה נעה [email protected]

16/10/2005 | 23:57 | מאת: זהרה

שלום רב לא מסרתי את מס' הטלפון שלי למידע ללא תשלום 052-5359700