אני צריך דחוף הסבר על מחלת דם CLL מה הסיכוי למות?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

11/08/2005 | 15:00 | מאת: אמיר

.

11/08/2005 | 22:11 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לקבלת מידע על מחלה זו אתה צריך לפנות להמטולוג שלך. לפחות, אם אצה לך הדרך, נסה למצא פורום המטולוגיה. אני יודע שתחת השם CLL מסתתרות מחלות שונות, כל אחת עם הסימפטומים ומהלך המחלה שלה. זאת ועוד, מאחר שאלו מחלות ששכיחותה די גבוהה, נערך כל העת מחקר אינטנסיבי בנושא. לפיכך גם מה שתלמד היום, לא בהכרח יהיה נכון מחר. מאחל לך בריאות שלמה

17/08/2005 | 18:13 | מאת:

לאמיר שלום. אנא קבל את התנצלותי על התגובה המאוחרת עקב העדר נגישותי לאנטרנט. ציינת את הדחיפות הרבה שבהסבר. אז קודם כל לפי מיטב הבנתי זו מחלה ממשפחת הלוקמיה- מחלה קשה ביותר. יחד עם זאת סיכויי ההחלמה משתנים מאדם לאדם ומסוג לסוג של המחלה. לאחרונה נערכו מחקרים בנושא שמדברים על עליה במספק החולים במחלה ויש הקושרים זאת לאנטנות של הטלפונים סלולריים (נושא לויכוח ומאבק ציבורי בערים רבות בארץ). איני יכולה לענות לך יותר מזה מאחר ואיני רופאה. רק המטולוג או אונקולוג מומחה יוכל להשיב לך. (ראה פורומים בנושא זה בדוקטורס). כאן אתה מוזמן לשתף ולקבל תמיכה מכולם כאן . רפואה שלמה נעה יחד עם זאת מאחר וזהו פורום יעוץ אתה מוזמן לשתף ולהתיעץ בכל מה שמסביב.