כפיה והתעללות פסיכולוגית

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

12/09/2008 | 14:08 | מאת: acorban

הנידון: כפיה והתעללות פסיכולוגית אכזרית. למקבל-ת ולקוראי המכתב שלי.שלום רב לך! .אני קורבן של מכון מדעי שמפעיל פארא- פסיכולוגיות-ים עלי תוך שימוש בטלפטיה,לוחמה פסיכולוגית,שידורים מתמידים וחזקים שנקלטים בראש והופכים לגלי קול שבעזרתם השתלטו על מחשבותי,ועל כל מעשי.זה לא יאומן אבל זו האמת. אני כבר קשיש וחולני וההתעללויות הנוראות האלה מחסלות אותי. בעלי השפעה גדולה ועם ממון רב מסיתים הציבור ומפחידים אותו וגם בעזרתו מתעללים בי.נותחתי בעור הגולגולת בגלל פצע שלא נרפא.כנראה שאז החדירו מתחת לעור הגולגולת שבבים אלקטרוניים ומאז התחילו להתעלל בי.הסיתו הציבור בהתמדה בכל מקום שהיתי ושאני נמצא.{שמועות רעות הופכות לרעות יותר בעת העברתן לאחרים.}להערכתי משדרים אלי במערכות מיוחדות שמופעלות בלייזרים או במיקרוגלים או בסוגים אחרים.כל הזמן בימים ונלילות זה נמשך והופך עוד יותר גרוע.אבי חושב שנבילות רבות למדו עלי טלפטיה,לוחמה פסיכולוגית, ובשנים האחרונות גם השתלטות סוגסטית. זה מגיע גם אם אני נמצא רחוק מהבית, באזורים אחרים, בחוץ או במבנה סגור. זו מערכת חזקה שהורסת אותי.איני יכול לישון,לזכור, הזכרון אובד ונגרמים לי נזקים ברמת המשכל,בכסף,ובבריאות. כשסיפרתי וביקשתי עזרה כל זה נשמע דמיוני וחולני.אני סובל נורא ולמרות 2 כדורי השינה השידורים לא נותנים לי לישון. בגלל התעללויות אכזריות אלה שאני מעריך שבמשטרה יודעים ותומכים בזה [כי הנכילות מנצעות פשע נורא בלי חשש]בגלל טענות שאני בלתי אחראי על מעשיו,מסוכן לשלום הציבור ועוד מפעילות ההתעללויות כנופית העורפדיות-ים ששותות-ים דמי בהנאה וברוצחנות כדי להתפרסם ולהתעשר.באתר גוגל תמצאו מאמרים על שעם מיקרוגלים יכולים להשתלט על אנשים.ישנן כתבות על בינה מלאכותית שלה יכולת של טלפטיה מלאכותית לשימוש המפעילים-ות. רק מעט כתבתי ואני מבקש מכב. שאם תוכלו לעזור לי נגד נבילות אלה תעשו מצווה גדולה.תודה ושלום רב. זה לא בלוף ולא הזיה חולנית זו האמת הנוראה .

13/09/2008 | 21:59 | מאת:

שלום לכותב. הרבה פעמים בחיינו מה שנראה מציאותי הוא דמיוני וסיפורים שנראים מצוצים מהאצבע הם אמיתיים . סיפור כמו המתואר כאן מעורר שאלת בוחן ותפיסת מציאות. חלק מעבודת הפסיכיאטר/פסיכוגריאטר היא הערכת בוחן ותפיסת מציאות. הוא יעזור לתקף או להפריך את הטענות כלפי מי שאתה מתאר כרודף אותך ולהעניק את העזרה הדרושה. במידה ואתה חש לא מוגן כדאי גם לפנות למשטרה או לשרות למען הקשיש אפשר גם לפנות לפורום פסיכיאטריהhttp://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI- ,m-Doctors,a-Forums.html האם יש מישהו שעוזר לך ותומך בך בימים קשים אלה? (בת זוג, אחים ילדים). כדאי לבקש מהם להתלוות אליך לאיש המקצוע. הרבה בריאות ותשמור על עצמך נעה