זיקפה בגיל הזהב?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

25/08/2008 | 08:16 | מאת: שלומי

שלום, רציתי לדעת אם מה שכתוב באתר http://v-more.co.il/ ובפרט בעמוד הזה בנוגע לפעילות מינית בגיל הזהב http://v-more.co.il/gold_1.html מבוסס ואמין. תודה מראש.

25/08/2008 | 22:28 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כל ה"כאילו תרופות" (ויש הרבה מאד כאלה) אינן באמת עוזרות. כמובן שיש את אפקט ה"פלסיבו" (בעברית "אין בו"). כשעושים בדיקה קלינית לתרופה נותנים לחלק מהנבדקים תרופת דמה, חמר שאין לי שום אפקט פיזיולוגי, וראה זה פלא, חלק מאלה שקבלו את תרופת הדמה - מדווחים על שיפור התסמינים, רק כי הם מאמינים שקבלו תרופה. מה ש"תרופות" אלה זוקפות זה חשבון הבנק של מפיציהם. זאת ועוד, רבות מהתכשירים האלה מכילים כמות גדולה של אלקלוידים (חמרים ממשפחת הקפאין) שעלולים להיות מסוכנות במצבים בריאותיים מסוימים. יש מספר תרופות מאושרות, ויאגרה, לויטרה וסיאליס. כולן פועלות במרבית המקרים להשגת זקפה שמספיקה לקיום מגע מיני. כולן דורשות מרשם רופא, מפני שיש מצבים רפואיים בהם גם הן יכולות להיות מזיקות או אפילו מסוכנות. רק עוד שני דברים חשובים: 1. הגבר לא צריך זיקפה כדי להביא בת זוג לסיפוק מיני מלא. יש דרכים רבות ואינני רוצה בפורום זה להרחיב. 2. גבר יכול להגיע לסיפוק מיני מלא גם ללא זיקפה כלל.

01/09/2008 | 16:16 | מאת:

כל תוס מזון כגון זה ניתן לקחת רק אחרי התיעצות עם רופא משפחה/גריאטר מוסמך. כמו כן ניתן לפנות להתיעצות ם סקסולוג כדי לבחון אפשרויות להגברת החשק/תפקוד/הפעילות המינית.