מדוע מחקת את ההודעה שלי?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/08/2008 | 15:33 | מאת: שולי

כתבתי פה על תדרי קול שעזרו לי מאד לבעיית אובדן זיכרון קשה שהיתה לי וההודעה נמחקה. מדוע? אני מאד מחשיבה פסיכולוגים וטיפולים פסיכולוגיים מדוע צרות אופק כזו גדולה?

17/08/2008 | 23:17 | מאת:

לא ברור לי במה מדובר. אני קראתי את הודעתך בבוקר והתרגשתי לשמע סיפורך והפתרון שמצאת. בהחלט מעורר מחשבה. ההודעה לא נמחקה על ידי. לא ברור לי מה קרה. אוליבהנהלת האתר התבלבלו וחשבו שמדובר בפרסומת ומחקו. אשמח אם תפרסמי את המודעה שוב. כדי שגיע אל אנשים נוספים. צר לי על עוגמת הנפש נעה