אבחון גריאטרי כללי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/07/2008 | 22:03 | מאת: בת90

אמא שלי בת 90 עם ראש צלול, גרה בבית אבות, מתפקדת פחות או יותר באופן עצמאי. מטופלת בג'ילקס (כבר 23 שנים) ובעוד תרופות רבות. בזמן האחרון מתלוננת על "טשטוש בראש". היתה אצל נוירולוג שלא מצא כלום ונשלחה עכשיו לרופא עינים. (זה סיבוב שני או שלישי של רופאים שאליה היא נשלחת על ידי הרופאה של בית האבות שלא יודעת מה לעשות אתה). קראתי על אבחון גריאטרי כללי ורציתי לדעת אם כדאי שאמא תעבור את זה ואם כן איפה היא יכולה לעשות זה בקרבת רמת גן.

18/07/2008 | 10:35 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בהחלט חשוב אבחון גריאטרי. רופאים אחרים נוטים להגיד "הבן אדם זקן - מה אתה רוצה". (אני רק בן 83 אבל מקוה גם להגיע לגיל של אמך). לא סביר שהרופאה בבית האבות לא תדע איך להפנות לרופא מומחה לגריאטריה. אם לא במרפאה של קופת החולים של אמך יוכלו להפנות אותך למומחה גריאטרי.

22/07/2008 | 07:43 | מאת: