האם שימוש בקלקסן בטוח?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

03/07/2008 | 16:56 | מאת: רועי

שלום רב אמא שלי ( 67) קיבלה המלצה מהרופא שלה להשתמש בקלקסן בעקבות בעיה בוורידים רציתי בבקשה לברר האם ישנם תרופות אחרות בשוק באותה הקטגוריה. בנוסף קראתי קצת באינטרנט והסתבר לי שישנם מספר סיכונים עם התרופה ( אריאל שרון) האם זה נכון ואך ניתן להימנע מיכך? תודה רבה רבה על העזרה

03/07/2008 | 17:56 | מאת: חיפאית

את כל השאלות שלך יש להפנות לרופא. (ראשית הרופא המטפל עצמו) בפורום הזה אין רופא. נסה לשאול בפורומים "רפואת משפחה" "המטולוגיה" "ייעוץ תרופתי" "תרופות ורוקחות-תמיכה". דרך אגב, בכל תרופה יש סיכון מסויים לתופעות לוואי .

12/07/2008 | 18:17 | מאת: