מחלת וילסון והריון בסיכון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2005 | 12:21 | מאת: טלי

לד"ר שלום, בגיל מאוד צעיר אובחנתי כחולת וילסון. היום, בת 23 מטופלת בכדורי אבץ והכל בסדר. אני מתכננת להתחיל הריון. שאלותיי הן: ** האם אני שייכת לכותרת של "הריון בסיכון"? אם כן, למה? **האם ישנן בדיקות מיוחדות שעליי לבצע טרם הכניסה להריון ובמהלכו?

24/03/2005 | 23:19 | מאת: דר' יובל יפת

שלום טלי כן זה הריון בסיכון, אבל אם המחלה נשלטת היטב, ואת מאוזנת, ותפקודי הכבד שמורים, יש לך את כל הסיבות להיות אופטימית. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה