שאלה לגבי דוסטינקס לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/09/2016 | 14:36 | מאת: רבקה

שלום, אני עתידה ללדת בניתוח קיסרי מוזמן ולא מעוניינת להניק הבנתי שיש ליטול דוסטינקס לאחר הלידה רציתי בבקשה לדעת מהו המינון? ומתי בדיוק אחרי הלידה? והאם יש בעיה במידה ויש לי קרישיות יתר? תודה ושנה טובה

29/09/2016 | 18:55 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום לך, ממליץ לך לשוחח בבית החולים עם יועצת הנקה לפי שאת מחליטה סופית להפסיק הנקה. באם את מעוניינת בכל זאת להפסיק ישנן דרכים טבעיות פוטנציאליות להפסקת יצור החלב, ובאם בכל זאת את מעוניינת בהפסקה תרופתית - בהנחה ואין לך התוויות נגד הטיפול אזי תוכלי לבקש מהרופא בבית החולים שיתן לך מרשם. דרך הנטילה מעט שונה באם נוטלים ביממה הראשונה לאחר הלידה לעומת אם נוטלים לאחר מכן. אין הבדל משמעותי בין הגישות.

מנהלי פורום הריון ולידה