מחיקת צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/09/2016 | 10:26 | מאת: א

שלום, אני בסוף שבוע 35. לידה ראשונה. בבדיקה ווגינלית הרופא איבחן מחיקה של 60-70% מצוואר הרחם. בשבוע האחרון סובלת מכאבי גב ובטן. המוניטור תקין, ללא צירים. אני מעדיפה למשוך לפחות עד שבוע 38. לא קיבלתי הנחיות מיוחדות - האם מנוחה עוזרת? תודה!

16/09/2016 | 11:03 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

עלייך לפנות לבדיקה במקרה דימום, ירידת מים , הפחתה בתנועות או צירים סדירים בהחמרה. כאבי גב ו/ או בטן לפרקים נפוצים בהריון בכלל ובפרט בהריון מתקדם. במקרה החמרה, תסמינים נוספים או ספק גשי לבדיקה. בהצלחה.

16/09/2016 | 11:13 | מאת: א

תודה על התשובה המהירה ועל ההנחיות. אשמח אם תכל לומר לי מנוחה מסייעת במקרה כזה והאם מותר להמשיך בפעילות גופנית מתונה. תודה

מנהלי פורום הריון ולידה