דופק גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/09/2016 | 02:26 | מאת: ליאורה

שלום אני בשבוע 28 עד עכשיו הרגשתי מצוין. בשבוע האחרון הדופק שלי עלה ונמצא בין 94-126. רציתי לדעת עם זה רגיל. התחושה שלי היא שהעובר מגיב בתנועות חדות ועצבניות שלא היו לפני כן. אני עצמי סובלת מחולשה וכאבים בחזה בזמן שהדופק מעל ל 100. האם כדאי לקחת משהו להרגעה? נמצאת כרגע בחו"ל. אראה את הרופא שלי עוד שבועיים. האם העובר סובל כשהדופק שלי גבוה?

16/09/2016 | 11:06 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

דופק סביב 100 במנוחה בהריון הינו נפוץ. אך באם מדובר בדופק מהיר במנוחה המלווה חולשה וכאבים בחזה - עלייך לגשת לבדיקת רופא.

מנהלי פורום הריון ולידה