משככי כאבים המותרים בהיריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/04/2005 | 20:09 | מאת: ענת.

שלום דר; אני בהריון בחודש שישי ויש לי,לצערי הרב פריצת דיסק חמורה שהותירה אותי מכופפת ללא יכולת להתישר,ללא יכולת להתהלך בחופשיות וללא יכולת לשכב באופן חופשי,דבר המדיר שינה מעיניי מזה לילות רבים והכאבים כבר בלתי נסבלים וכמובן שאקמול זה דבר כל כך לא עוזר במקרה שלי.אנא אנא האם יש איזשהו כדור או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לעבור את הימים הקשים והלילות המתסכלים כי אני ממש מיואשת ואיני יודעת כבר מה לעשות.תודה מראש.

07/04/2005 | 20:59 | מאת: דר' יובל יפת

מותר אקמול, אופטולגין, נקסין. יש תכשירים בזריקות או נרות. יש תכשירים בהזרקה מקומית לאיזור הכואב. התייעצי עם האורתופד. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד.

מנהלי פורום הריון ולידה