ורידים במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2005 | 10:55 | מאת: נירית

ד"ר יפת ,שלום! הנני במהלך הריון -שבוע 24.שאלתי נוגעת לענייני לואי הקשורים להריון. כיצד יש לנהוג כאשר הורידים ברגליים מתנפחים ,ונוצרות מ"מערבולות" של נימי דם וגושי ורידים ממוקדים שמתנפחים ומציקים? מה הן הסכנות? האם יכול להווצר תסחיף כתוצאה מכך? כיצד ניתן להתמודד תופעה זו במהלך הריון? במידה ויש פורום ספציפי לענייני כלי דם (לא הבחנתי בכך) אודה על ההפנייה.

23/03/2005 | 19:48 | מאת: מאיה

יוגה בתקופת ההריון עזורת מאוד להקל על כל התופעות האלה, ובכלל למצב הגוף ולמצב הרוח. מנסיון שלי ושל חברות זה גם עוזר בלידה עצמה ואחריה. סטודיו מומלץ - פראנה יוגה בתל אביב!!!

23/03/2005 | 21:42 | מאת: דר' יובל יפת

זה לא מסוכן. יש לקשור אגד אלסטי בבוקר לפני הירידה מהמיטה וזה יקל עליך. בברכה, דר' יפת יובל מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה