כאבי פרקים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/03/2007 | 11:38 | מאת: אלה

אני באמצע שבוע 35 להריון ומזה מס' ימים סובלת בעיקר בבקרים מכאבים במפרקי הידיים והאצבעות המקשים על סגירת היד לאגרוף או הישענות על הידיים. במשך היום הכאבים נחלשים וחוזרים שוב למחרת. עד עתה ההריון היה תקין לחלוטין למעט בצקות ברגליים שלא עוברות לגמרי לאחר מנוחה או שנת לילה והעוברית מעט גדולה יחסית (אחוזון 70). האם יש קשר בין הדברים? האם אלו יכולים להיות סימנים לרעלת? או שיש לכל אלו סיבות נורמליות בשלב הזה של ההריון? האם התופעה מוכרת? תודה מראש על ההתייחסות

10/03/2007 | 23:04 | מאת: דר' יובל יפת

זו תופעה שכיחה, ובדרך כלל ללא משמעות. פני להערכת רופא נשים, כדי לוודא זאת. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה