שאלה חשובה לי מאוד תודה רבה 🙏🏼

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/11/2020 | 17:47 | מאת: שיר

שלום רב בעקבות שחלות פוליצטיות ניסינו הורמונים והזרעות אשר לא עזרו להשיג הריון עשיתי קצת הפסקה ונקלטתי טבעי בטא לפני יומיים 160 היום אחרי יומיים 460 כמעט פי שלוש האם זה יכול להיות תאומים ?

19/11/2020 | 19:35 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, איזה יופי של בשורות! הטווח התקין של עליית הביטא הוא רחב ועליה מעל פי 2 ביומיים זו עליה טובה. קשה לומר בשלב זה על הסיכוי לתאומים רק על סמך עלית הביטא מכיון שזו עליה תקינה גם ליחיד וכי מדובר בשלב מוקדם של ההריון.. שיהיה המון בהצלחה ורק בשורות טובות! לי

19/11/2020 | 21:36 | מאת: שיר

תודה ענקית דר לי שגב 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

מנהלי פורום הריון ולידה