יחסי מין במהלך הריון (אנאלי/רגיל)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2019 | 10:01 | מאת: חדש1

שלום, אני ובת זוגתי בהריון - אנו בחודש הרביעי. הבנתי שככל שההריון יתקדם כך יהיה פחות נוח לבצע יחסי מי מלאים. בכמה מקומות הוצע לבחור תנוחות נוספות ואף מין אנאלי. עד היום לא יצא לנו לנסות מין אנאלי. האם זמן ההריון זה זמן טוב ל"נסיונות". האם יכול להיגרם נזק (זירוז לידה או נזק לאישה)? האם השימוש בחוקן בעייתי? האם ללא שימוש בחוקן הסיכון פוחת? תודה

07/11/2019 | 10:40 | מאת: חדש1

אני אחדד קצת - יותר מלחיץ אותי אם זה גורם סיכון כלשהו. שנינו בריאים אבל עדיין - זה הריון ראשון שלנו אנו בגילאי ה 35 . לא רוצים להסתכן סתם

15/11/2019 | 17:27 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום, בהנחה שאין גורמי סיכון מיוחדים אין מניעה מקיום יחסי מין אנאלים בהריון. אין גם איסור על ביצוע חוקן בהריון. כל עוד היחסים בהסכמה ואינם אגרסיביים או מסבים כאב, אתם יכולים להתנסות ולהנות..

מנהלי פורום הריון ולידה