ביצוע משטח GBS בעצמי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2019 | 00:44 | מאת: שני

שלום, אני בשבוע 34, רופא הנשים שלי הנחה אותי לבצע בשבועיים הקרובים משטח לבדיקת GBS. הוא נתן לי שני מטושים נפרדים ואמר שאחד מיועד לנרתיק והשני לפי הטבעת, אך לא הצלחתי להבין ממנו איך בדיוק לבצע את הבדיקה. אשמח לעזרתכם- האם עליי להכניס את כל אחד מהמטושים פנימה לעומק הנרתיק/פי הטבעת, או רק על פני השטח? האם מספיק להעביר אותם בעדינות על פני האיזור או שזה צריך להיעשות יותר ב״אגרסיביות״? תודה!

15/11/2019 | 17:07 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום שני, הבדיקה היא יחסית שטחית. יש להחדיר את המטוש קלות ובעדינות לכל פתח.

מנהלי פורום הריון ולידה