ביוץ והשתרשות ...........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/11/2019 | 21:43 | מאת: מיאר

היי, מחזור סדיר יחסית כל 28-35 יום. בכל פעם שאני בביוץ אני חשה כאבי ביוץ באחת מהשחלות כמו דקירות , או ממש כאילו תחושה של "כדור". שאני הולכת או יושבת ממש חשה את הזקיק. וישנן גם הפרשות מרובות צמיגיות ומימיות. והחודש חוץ מהפרשות ומיחושים בבטן התחתונה אני לא מרגישה את אותם כאבים. האם זה כן מראה על ביוץ בכל זאת? מתי מתחרשת ההשתרשות? תודה :)

09/11/2019 | 18:48 | מאת: מיאר

אתמול כן חשתי דקירות בצד ימין באיזור השחלה כמו פצע וכאב "מציק"כזה שהיום עבר... יכול להיות שזב היה הביוץ? וההפרשות היו ההכנה?

15/11/2019 | 17:02 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום מיאר, הביוץ מתרחש לרוב כ14 יום לפני מועד הוסת המשוער. כאשר המחזור לא לגמרי סדיר קשה לחזות במדויק את מועד הביוץ. יש נשים שמרגישות כשהוא מתרחש (כאבים, הפרשות וכו'..) אבל זו לא שיטה מדויקת. כדי לשפר את יכולתנו לזהות את מועדו ניתן לבצע בדיקות שתן בייתיות, לבצע מעקב זקיקים או לבצע מעקב של בדיקות דם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה