א-סימטריה בחדרי המוח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2019 | 12:13 | מאת: נועה

שלום רב, אתמול ביצעתי סקירה של טרימסטר שני ונמצאה א-סימטריה בין חדרי המוח (4.4 מ"מ והשני 9 מ"מ). עליי להגיע לביקורת בעוד 3 שבועות. כמו כן, נמצא כי יחס הhc/ac הוא נמוך... רק 1.05. קיבלתי הסבר שכרגע זה בטווח התקין אך צריך לעקוב...ובכל זאת - מה יכולה להיות המשמעות של זה? מה הסיכון? תודה

03/11/2019 | 19:02 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום נועה, אסימטריה של חדרי המוח הוא בד"כ ממצא שפיר, בעיקר כאשר רוחב שני החדרים הוא בטווח הנורמה. ההמלצה הינה לבצע מעקב כדי לראות האם האסימטריה גדלה ובעיקר כדי לזהות הרחבה שלהם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה