עיסוי פרינאום, לידה שלישית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2019 | 07:43 | מאת: מעין

אני בהריון השלישי בשבוע 36. בשני ההריונות הקודמים הקפדתי על עיסוי פרינאום לקראת הלידה ויצאתי לשמחתי ללא אף קרע. האם יש טעם לקראת לידה שלישית לבצע גם כן או שלאחר שתי לידות חסר משמעות?

לקריאה נוספת והעמקה

ערב טוב סיכוי לקרעים יורד הלידות חוזרות ויחד אם זאת אין מניע אם את מעוניינת להמשיך בעיסוי פרינאום. בכל מקרה לא הוכח שהוא מוני קרעים לכם אין המלצה גורפת לבצע אותו. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה