מיעוט שתן בהריון טרימסטר שלישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/10/2019 | 22:36 | מאת: עדי

שלום רב, אני בשבוע 33, משתדלת לשתות הרבה, כפי שמומלץ , אבל לא מרגישה שיוצא לי שתן בהתאם. וגם כשאני הולכת אחרי כמה שעות טובות -לא יוצא בהתאם למה ששתיתי. אני יודעת שדוקא אמור להיות הפוך, שיש דחיפות. עשיתי תרבית שתן וכללית לפני שבועיים בערך והיה תקין . ואין לי בצקות בגוף. האם זה נורמלי? תודה.

18/10/2019 | 08:29 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום עדי האם יש תחושה של חוסר התרוקנות? האם יש כאבים? אם עם גשי להיבדק השאלה של שארית שתן אחרת לא נשמע שיש בעיה. תרגישי טוב.

18/10/2019 | 10:57 | מאת: עדי

אין כאבים או הרגשת חוסר התרוקנות אך יש תחושת לחץ בכל האיזור ואני צריכה להתרכז ובסוף יוצא טפטוף איטי ומועט.

מנהלי פורום הריון ולידה