הריון עם שתי שליות איך ניתן לבדוק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/10/2019 | 01:11 | מאת: ליאן

ד"ר שלום, לפני 5 שנים ילדתי וכשהתינוקת יצאה המיילדת אמרה שיש 2 שיליות ושהיה לי מזל כשפקעו לי את מים (יכל להיות דימום). יש לציין שלא ראו את זה בסקירות. עכשו אני לקראת לידה נוספת, מה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? תודה מראש

15/10/2019 | 09:23 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום ליאן לרוב מדובר בממצא שלא אמור לחזור על עצמו אבל ניתן לבצע הסתכלות מכוונת על השליה מה שאמורים לעשות בסקירות בכל מקרה ובנוסף בשבועות המאוחרים יותר ניתן לבדוק נוכחות כלי דם מעל הפה הפנימי של צוואר הרחם. המשך הריון קל!

מנהלי פורום הריון ולידה