הריון ובדיקת בטא שעשיתי היום.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/10/2019 | 14:34 | מאת: יפעת

כתבתי פה לא מזמן על כך שהייתי צריכה להתחיל בצילום רחם וטיפולי פוריות או הזרעה. לאחר שתי בדיקות ביתיות היום עשיתי בדיקת דם ובטא יצאה חיובי 9507. פעם אחרונה שקיבלתי מחזור הייתה ב22.8. האם הבדיקה של הבטא תקינה לפי שבוע בהריון? קבעתי תור לעוד 3 שבועות לרופא נשים. זה סביר? כמו כן,ממשיכה בפעילות הספורטיבית שלי הכוללת 3 אימונים בסטודיו בשבוע וכמובן שאני מורידה חזרות ועומס לפי התחושה שלי. האם זה בסדר? זה הריון ראשון ואני דיי חוששת.

02/10/2019 | 21:53 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום יפעת טווח הנורמה לערכי בטא מאוד רחבים על פניו הערך נשמע הגיוני. בהנחה שאת חשה בטוב ואין כאבים חריגים או דימום אין בעיה להמתין לבדיקה בעוד 3 שבועות. לגבי פעילות גופנית בהריון- אם הינך רגילה לעשות ספורט אין מניעה מלהמשיך. תיהי קשובה לגופף לגבי המאמץ.

מנהלי פורום הריון ולידה