שאלה על מכקב זקיקים ואסטרופם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/09/2019 | 14:13 | מאת: אנונימית

מקבלת מחזור כל 45-50 יום, החודש לקחתי איקקלומין מהיום ה-5 למחזור עד ה-9 ומהיום ה-9 עד היום ה-15 אסטרופם פעמיים ביום. בוצע מעקב זקיקים - לא התפתח זקיק עדיין (כבר יום 21 למחזור). מבחינת עובי הרירית התחיל ב-5 עלה ל-9 וביום ה-21 ירד ל-5.5. שאלתי היא: האם כשיהיה ביוץ החודש הזה אפשר שוב לקחת אסטרופם כדי לעבות שוב את הרירית? או לחכות למחזור הבא שוב.. תודה

29/09/2019 | 15:41 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מחזור הבא לדעתי, נשמע כאילו איקקלומין לא עשה את העבודה החודש בצורה מספקת

מנהלי פורום הריון ולידה