בעיית פוריות שאלות....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/09/2019 | 16:08 | מאת: אפרת

שלום רב, בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון כבר תקופה די ארוכה.. אין סיבה ברורה מדוע זה לא קורה. הפרופיל ההורמונאלי שלי תקין, צילום רחם תקין . לגבי הזרע יש בעיה מורפולוגית אבל ממש קטנה ( הרופא לא יחס לזה חשיבות רבה) 1.האם יכול להיות שיש בעיה לזרע של בעלי והביצית שלי להתחבר? האם קיים דבר כזה? 2. היום קיבלתי מחזור 25.9 זה בוודאות אומר שהביוץ שלי קרה לפני שבועיים בדיוק? תודה מראש

29/09/2019 | 15:31 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

יש חלק נכבד בתוך הגורמים לאי פריון שנקרא "גורם בלתי מוסבר"... סביר מאוד שהביוץ שלך היה לפני שבועיים, וודאות זו מילה גדולה מדי

מנהלי פורום הריון ולידה