טפיל בקיבה במהלך הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/09/2019 | 16:31 | מאת: הריון ראשון - טפיל בקיבה במהלך הריון ראשון

שלום, היריון ראשון שבוע 10. החל משבוע 7 סובלת משלשולים ואף הגעתי למצב של התייבשות. לאחר אכילת דברים יבשים כמובן עצירות, אך כאשר חוזרת לאכול רגיל בהדרגה ישר מתקפת שלשולים. לאחר בדיקת מעבדה נמצא כי קיים אצלי טפיל בשם blastocystis hominis. רופא המשפחה הפנה אותי למומחה גסטרו כיוון שהוא אינו יודע איזה טיפול ניתן לתת בתחילת ההיריון ואם בכלל. אשמח לייעוץ עד שיגיע התור שלי בעוד כשבועיים. מה ניתן לעשות? האם זה מסכן את העובר? אני בקושי מתפקדת.. עייפות נוראית, כל שניה שירותים, מגרנות ועוד..אודה לתשובות🙌

14/09/2019 | 20:05 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

יש לקבל הנחיות מרופא גסטרו או זיהומולוג. בינתיים להקפיד על שתייה מרובה וארוחות קטנות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום הריון ולידה