האם גיל ההריון נקבע לפי הגיל האמיתי שנוצר העובר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/09/2019 | 07:12 | מאת: מורן

נבדק ביוץ באופן ודאי והיו יחסי מין בדיוק ביום הביוץ פעם אחת בלבד בוודאות! כשהגעתי לבדיקת אולטרסאונד בשבוע 11, תיקן הרופא את גיל ההריון לשבוע 12. השאלה שלי האם ייתכן שאכן גיל העובר הוא שבוע 11 והעובר פשוט גדול מידיי לגילו ולכן נראה באולטרסאונד שהוא שבוע 12? או שכל העוברים בשבוע 11 הם באותו הגודל?

11/09/2019 | 16:56 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

לעולם במערכת ביולוגית יקירתי אין כולם אותו דבר, תמיד יש איזושהי שונות...בנוסף...בוודאות אני אומר לך שלגבי הביוץ אין אף פעם בוודאות, אפילו אם ראית בדיקה חיובית לביוץ, את תהיי חכמה יותר עם הסקירות ובכל מקרה לא נראה כרגע שיש לך מה להילחץ

מנהלי פורום הריון ולידה