תנועות העובר מוזרות בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/08/2019 | 17:07 | מאת: אילנה

שלום רב, אני בחודש תשיעי , בשבוע 39 וזה ההריון השלישי שלי. כבר תקופה (משהו כמו חודשיים) יש לי תחושה מוזרה מידי פעם, התינוק זז בבטן בצורה מוזרה, זה מרגיש כאלו הוא מקבל זרם חשמלי ובטן רועדת, אפשר גם להגיד שזה נראה כמו פרקוס של שתי שניות. חשוב לי לציין שכל הבדיקות שעברתי היו תקינות וגם הערכת משקל אחרונה מלפני שבוע ימים. האם מדובק בתנועות תקינות וזה קורה מידי פעם בהריון או שיש צורך בבירור יותר מקיף ? תודה מראש,על התייחסות.

18/08/2019 | 17:26 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אין זרמים וכנראה גם לא פרכוסים בטח לא של שתי שניות, גם לא בשבועות האלה, נשמע לי בסדר האמת, את ממילא צריכה להתחיל מעקב מוניטורים בימים הקרובים, תתחילי כבר מחר

מנהלי פורום הריון ולידה