הריון תאומים - מעקב תנועות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/08/2019 | 11:39 | מאת: נטלי

שלום, אני בשבוע 23 של הריון תאומים (שני שקים). 1. מתי אני אמורה להתחיל מעקב תנועות וכיצד מבצעים אותו עם תאומים - האם יש דרך לדעת מי מהם זז בכל פעם? 2. יש לי אולטרסאונד פעם בחודש - האם האם ישארו באותו מיקום שאראה באולטרסאונד ואז אוכל לדעת לפי מיקום, או שהם יכולים לזוז בין לבין? 3. נאמר לי שיש שליה קדמית - האם יש לזה השפעה על מספר התנועות המורגשות גם בשבועות מתקדמים?

04/08/2019 | 07:12 | מאת: מעקב תנועות תאומים

בתור מי שיש לה תאומים, אחרי שתהי באולטרסאונד תדעי את המיקומים ותוכלי לשייך תנועות שנמצאות בצד הרלבנטי לעובר הרלבנטי (כמובן שיש חלקים בהם יש ספק מי זה). שיליה קדמית מקשה על הרגשת התנועות של אותו עובר גם בשבועות מתקדמים. בנוגע למעקב, זה מאוד תלוי בהתפתחות ההריון. בשלב כלשהו תתחילי להגיע לביקורות באופן הרבה יותר צפוף מפעם בחודש (מה גם שככל שההריון מתקדם הם פחות מחלפים מקומות...)

05/08/2019 | 14:15 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום נטלי שבוע בו אישה מתחילה להרגיש תנועות שונה בין נשים ובין הריונות החל משבוע 24 בערך ישנה ציפיה לתנועות שניתן לעקוב אחריהן לאורך היום. ככל שהשבועות יתקדמו כל עובר ימוקם באזור דיי קבוע ובהתאם תלמדי לזהות את תנועותיהם שליה קדמית יכולה למסך על חלק מהתנועות. המשך הריון קל

מנהלי פורום הריון ולידה