הערכת משקל אחוזון נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/08/2019 | 23:28 | מאת: שלי

שלום רב. הריון ראשון עוברית שקלה לפי הערכת משקל 1600 בשבוע 32. כעת שבוע 36 הערכה 2300. הייתה ירידה באחוזון, האם זה תקין? בבדיקה שליה וכל המדדים תקינים. תודה מראש

03/08/2019 | 08:44 | מאת: ד"ר לי שגב

אין לי את כלל הנתונים בשאלה.. יש לראות מה היו האחוזונים במהלך ההריון עצמו והאם היתה שבירת אחוזונים נוספת. יש לזכור שמדובר בהערכה סונוגרפית בלבד שאינה מדוייקת. יש להמשיך מעקב אצל רופא מטפל עם הערכת משקל נוספת 10 ימים לאחר המעקב האחרון בכדי לראות מה המגמה ולעקוב אחר פרמטרים נוספים כמו כמות מים ובהמשך מוניטור. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה