מכה בבטן עליונה שבוע 27

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/07/2019 | 12:37 | מאת: טליה

ד"ר שלום רב אני בשבוע 27 וכאשר נכנסתי לשירותים קיבלתי מכה מהידית של הדלת , כנראה שעדיין חשבתי שאני רזה. בכל אופן הידית נכנסה בי בבטן העליונה כ4-5 סמ מעל הטבור מצד ימין . עשתה סימן אדום שחלף אחרי כמה דקות. האם יש חשש לשלום העובר? מחר בכל מקרה יש לי בדיקה אצל הרופאה. היכן ממוקם הרחם בשבוע 27 וכמה העובר מוגן מפני מכות יבשות? תודה מראש על העזרה

31/07/2019 | 16:42 | מאת: ד"ר לי שגב

בשבוע 12 הרחם יוצא מאזור האגן הגרמי ובשבוע 20 נמצא בגובה הטבור. בעת חבלה בהריון מומלץ להיבדק על ידי רופא.

מנהלי פורום הריון ולידה