בהריוו תחילת שבוע 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/07/2019 | 16:44 | מאת: הדס

בהריון שבוע 5+2 , בחמישי האחרון עשיתי בטא שיצאה באזור ה4000 , אתמול(3 ימים לאחר מכן ) הבטא הייתה באזור ה13000, היום בבוקר הייתי אצל טכנאית שראתה שק הריון לא סדיר ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי , האם יכול להתפתח הריון תקין עדין ?

31/07/2019 | 16:45 | מאת: ד"ר לי שגב

בתחילת הריון הביטא - הורמון ההריון מכפיל את עצמו בערך כל יומיים. העליה אצלך תקינה ובמצב כזה תקינות העובר נקבעת לפי הערכה באולטראסאונד. מומלץ לעשות בדיקה חוזרת אצל הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה