תרופות בתחילת הריון.....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/07/2019 | 14:13 | מאת: א

שלום. עברתי עקירה כירורגית כשלאחריה נטלתי טיפות אופטלגין מדי יום במשך 3 ימים עד שגיליתי שאני בהריון (שבוע לפני האיחור). לאחר שגיליתי נטלתי במשך יומים אקמול עקב כאבים חזקים שעד היום לא עברו. כרגע הפסקתי מחשש לפגיעה.. האם ייתכן שהזקתי לעובר? מציינת שוב שגיליתי את ההריון כמעט שבוע לפני האיחור. כלומר רק מחר הייתי אמורה לקבל מחזור. אני ממש בלחץ.. תודה מראש!

27/07/2019 | 20:32 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

ערב טוב אין מניעה מנטילת אקמול ואופטלגין בהריון. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה