שתן כהה בתחילת הריון ופטריית קנדידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/07/2019 | 13:45 | מאת: נ.ל

היי לאחר שבוע וחצי של איחור וסת יצאה בדיקת הריון ביתית חיובית יום ראשון ניגשת לעשות בדיקת דם . בחודש האחרון השתן שלי יחסית כהה ואני שותה המון!! יש לציין שלפני שבועיים( עדיין לא ידעתי על ההריון) היה לי פטריה בנרתיק שהרופא קרא לזה קנדידה טופלתי במשחה ונרות . 1.האם יש קשר לשתן כהה בהריון או שזה קשור לפטריה? 2.איך אוכל לדעת שהפטריה עברה? אם הגרד ושאר הסימנים של הפטריה עברו אני יכולה להיות בטוחה שהקנדידה עברה?

27/07/2019 | 20:27 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

ערב טוב צבע השתן מושפע מריכוזו ותכולתו.פטריה לא משפיעה על צבע השתן ואם אינך מרגישה גרד או תחושה לא נעימה בנרתיק סביר שהפטרייה חלפה.

מנהלי פורום הריון ולידה