טיפול באספירין בהריון למניעת משקל לידה נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/07/2019 | 23:17 | מאת: הילה

שלום, אני חיה בארה״ב וכרגע בהריון שני. היום הייתי אצל הגניקולוגית לבדיקה ראשונה. היא שאלה אותי מה היה משקלה של ביתי כשנולדה ולאחר שאמרתי לה שהמשקל היה 2.600kg היא הודיעה לי שבהריון הנוכחי עלי להתחיל טיפול במינון נמוך של אספירין החל משבוע 12 כדי למנוע הישנות של משקל לידה נמוך בטענה שאספירין מסייע לזרימת הדם בשילייה. אני מאוד חוששת ליטול תרופות במהלך ההריון ומעוניינת לוודא שזהו אכן טיפול מקובל שאין לו חלילה השלכות שעשויות לפגוע בעובר. תודה

26/07/2019 | 23:12 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, בכדי להבין האם מדובר במשקל נמוך בלידה הקודמת עלי לדעת את שבוע ההריון בו ילדת ואת מין העובר, במקרים מסוימים אכן יש מקום לטיפול באספירין אשר מותר בהריון בהצלחה

27/07/2019 | 17:20 | מאת: הילה

תודה, ילדתי בת בשבוע 40+2. רק ברצוני לציין כי לאורך ההריון לא נצפו בעיות כמו רעלת או סכרת. ההריון היה תקין בגדול.

מנהלי פורום הריון ולידה