גזים כלואים בבטן ולמחרת בבוקר שלשולים. שבוע 10

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/07/2019 | 08:07 | מאת: נויה

שלום. סובלת מגזים כלואים בבטן במהלך כל היום וליום שלמחרת על הבוקר משלשולים (אחרי שסבלתי גם לילה שלם מגזים כלואים בבטן) כבר שבוע וקצת שזה מטריד אותי ומשבש את איכות החיים. אני שבוע 10 אשמח לדעת למה זה קורה, אם קשור להריון.. ואיך נמנעים מהגזים והשלשולים....תודה

19/07/2019 | 19:07 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

שאלת השאלות בהריון, יש המון שינויים במעי, בדרך כלל זה עצירות, שימי לב אם זה קשור במשהו שהתחלת לקחת למשל ברזל, אם זה לא מסתדר רופא גסטרו יכול לנסות לתת דעתו בעניין

מנהלי פורום הריון ולידה