ניסיון כניסה להריון במשך כשנה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/06/2019 | 18:04 | מאת: א

שלום, בת 28, מנסה להכנס להריון מזה כשנה לאחר שנתיים של לקחית סרזט. בחודש האחרון ביצעתי מעקב זקיקים וגיליתי שהביוץ היה כנראה ביום 15(יום 16 בבוקר היה אחרי). היום, ביום ה27 קיבלתי מחזור אחרי שאתמול כל היום היו כתמים חומים. האם תקין שהמחזור התחיל 11/12 יום אחרי הביוץ? מה יכולה להיות הסיבה לאי כניסה להריון כ"כ הרבה זמן?

08/07/2019 | 08:40 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

היית אחרי ביוץ ביום 16,זה לא אומר כמה ימים את אחרי הביוץ שם, יכול להיות יום יומיים או שלושה או יותר, בכל מקרה בדרך כלל 14 יום אחרי הביוץ מגיעה וסת אבל זה יכול להתקצר בכמה ימים, שנה ללא הריון את צריכה בירור מקיף ועמוק, פני למרפאת פריון

מנהלי פורום הריון ולידה