האם מדובר בסכרת הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/06/2019 | 15:39 | מאת: ליאת

שלום, נשלחתי לבצע בדיקת העמסת סוכר 100 בשבוע 37 בשל גודל עובר גדול. תוצאות הבדיקה: בצום 81 שעה אחרי 185 שעתיים אחרי 159 שלוש שעות אחרי 113 האם זו נחשבת סכרת הריון? האם במצב כזה מעדיפים לזרז לידה? יש לי תור שבוע הבא לרופא הנשים שלי (אז אהיה בשבוע 38) ורוצה לדעת איך נוהגים להתנהל במצב זה תודה מראש!

10/06/2019 | 10:31 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום ליאת מדובר בסכרת הריון בעיקרון בשבוע 37 לא מדובר בזירוז . התייעצי עם הרופא המטפל בנוגע להמשך ניהול ההריון ומעקב

מנהלי פורום הריון ולידה