דימום וורוד בהריון שבוע 23

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/06/2019 | 08:55 | מאת: שי

בת 27, הריון ראשון שבוע 23. לאחר סקירת מערכות ביום שישי וטיפול בנרות אנטיביוטיים עקב דלקת שהסתיים גם הוא ביום שישי. סקירת מערכות תקינה לחלוטין, צוואר הרחם 32 מ״מ סגור שנבדק ביום שישי. בבדיקה גניקולוגית עקב הפרשה חומה לפני כשבועיים נאמר לי שצוואר הרחם שלי מאוד רגיש ומדמם בקלות. התעוררתי היום בבוקר עם הפרשות וורודות במאמץ בשרותים ואף חתיכה קטנה של דם קרוש. הלכתי לפני שעתיים למרכז בריאות האישה- נאמר לי לאחר בדיקה באולטרסאונד בטני שהכל תקין השלייה קדמית אמצעית, כמות מים תקינה, תנועות עובר תקינות. ובדיקה גניקולוגית עם האצבע בה נאמר לי שצוואר הרחם סגור ואין לחץ על צוואר הרחם. הרופא לא רצה לבדוק עם מכשיר הפלסטיק מאחר ולא רצה להגביר את הדימום. אמר לי ללכת למיון אם הדימום מתגבר ושנראה לו שהדימום קשור לצוואר הרחם ולא להריון. מה הסיבה לדימום כזה? האם הגיוני שיהיה בשלב כזה של ההריון דימום מצוואר הרחם? מה ניתן לעשות? מודאגת מאוד

02/06/2019 | 09:14 | מאת: שי

אוסיף שהדימום הוא ברמת הניגוב ולא עובר לתחתונים

02/06/2019 | 09:48 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שי בעת דימום בהריון ההמלצה היא להיבדק עם ספקולום שדרכו רואים את צוואר הרחם

מנהלי פורום הריון ולידה