קרע ברחם...........................

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2019 | 15:31 | מאת: זהבית

שלום, בלידה הראשונה שלי ילדתי בניתוח קיסרי דחוף מאחר וחבל הטבור היה מעל ראשה של הבת שלי. הלידה/ניתוח עבר בשלום. לאחר שנתיים עברתי הפסקת הריון בהמלצת ועדה להפסקת הריון בגלל שהתגלו כרומזומים בעובר וניסו לילד אותי בלידה רגילה כדי להקל עליי בהריונות והלידות הבאים תחילה שמו לי בלון והצירים החלו והייתי הרבה שעות בחדר לידה ואח"כ יעצו לתת לי פיצוטין לזירוז ולאט לאט הכל הסתבר והגעתי לאחכ כאבים בבטן והוכנסתי לניתוח בהול בגלל חשש לקרע ברחם והתברר כנכון. השיליה נפרדה מהעובר המת ועברה לאחר התפרים הפנימיים. ניתחו אותי בניתוח בהול ההחלמה היתה ארוכה ועברה. נשאלת השאלה האם נכון היה למי שעברה ניתוח קיסרי בלידה הראשונה לתת שוב פיצוטין. כי ידוע לי שאסור ובחדר לידה המליצו מה שגרם לסיבוך..

02/06/2019 | 09:25 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום זהבית ניתוח קיסרי בלידה קודמת אינו התוויית נגד מוחלטת למתן אוקסיטוצין. כל מחלקה מנוהלת לפי פרוטוקולים שונים.

מנהלי פורום הריון ולידה