האם ייתכן שאני בהריוון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2019 | 02:43 | מאת: ר.נ.

היי, אני בת 32, ואני עם מחזור לא כל כך סדיר בן 25_40 ימים, לפני חודשיים נכנסתי להריון לא רצוי ועשיתי שאיבה, ואז קיבלתי שני מחזורים הראשון אחרי 30 ימים והאחרון אחרי 25, ובחודש האחרון קיימנו יחסים לא מוגנים ביום ה 6 למחזור וביום ה 10 למחזור וביום ה 11 למחזור לקחתי גלולות אלה גלולת היום שאחרי, והיום אני ביום ה 34 מהמחזור האחרון ועדיין לא קיבלתי שוב, השאלה היא שיתכן שהיה לי ביוץ ביום ה 6 או לפני, והאם יש סיכוי במקרה שלי להיכנס להריון? ומה שמדאיג שאני כבר 3 ימים מרגישה כאבי מחזור שבאים וחולפים, אני מפחדת לעשות את בדיקת ההריון אפילו, אשמח לתשובה ותודה מראש

29/05/2019 | 12:49 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום בעיקרון הביוץ הוא סביב יום ה 14 טרם הווסת, גם אם המחזור 25 ימים, יום 6 זה פחות הגיוני. ממליצה לעשות את בדיקת ההריון ולדעת בוודאות

מנהלי פורום הריון ולידה