שינה על הגב וקוצר נשימה בשבוע 35

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/05/2019 | 17:13 | מאת: רות

תודה רבה על המענה. כלומר אם יש תנועות לא נגרם שום נזק לעובר כתוצאה מכך? ז״א חלילה יש סיכוי שלא הועבר מספיק חמצן לעובר בכל זאת? מה ההשלכות של זה? במקרה היה לי היום הערכת משקל והבדיקה יצאה תקינה ב״ה. (מצ״ב שאלתי הראשונה: בלילה התעוררתי מהשינה לאחר שהרגשתי כאילו העובר דופק לי על הבטן בצורה מוזרה. כשהתעוררתי שמתי לב שהייתי רדומה על הגב והרגשתי שקשה לי לנשום, ומה שהכי מלחיץ אותי זה שגם בחלום עצמו שחלמתי לפני שהתעוררתי היה לי קשה לנשום ממש. האם יש סיכוי שהעובר ניזוק מזה חלילה? קראתי עכשיו ששינה על הגב גורמת לחוסר חמצן לעובר)

12/05/2019 | 13:53 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רות אם האולטרסאונד תקין ואת חשה תנועות אני לא רואה סיבה לדאגה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה