ביוץ פעם שניה האם יתכן?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/04/2019 | 08:52 | מאת: ביוץ

שלום, היה לי איחור במחזור האחרון כמעט חודש ולאחר מכן היה לי מחזור יומיים וזהו. עשיתי בדיקה ביתית לביוץ והראה לי שיש (לאחר 14 יום ממחזור) . היתי אמורה לקבל מחזור אתמול ועשיתי בדיקה בכל זאת של ביוץ ביתי והראה לי כמעט שני קווים באותו הצבע. הגיוני?

10/04/2019 | 17:59 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

ערכות הביוץ הביתיות אינן מדויקות במאת האחוזים. לא ייתכן שני ביוצים בהפרש של 14 יום זה מזה

10/04/2019 | 23:53 | מאת: ריקי

תעשי בדיקת הריון- בטא. בתחילת הריון lh יכול להיות גבוה ולכן כביכול להראות שוב ביוץ. לי בדיקת ביוץ ביתית היתה חיובית כשהייתי בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה