צלקת קיסרי במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2019 | 07:49 | מאת: הריונית

אני בשבוע 36 הריון תאומים אחרי קיסרי לפני כארבע שנים (עובר יחיד עכוז). בשבוע האחרון נראה שעם גדילת הבטן/ירידת העוברים, איזור הצלקת נראה כמו מדרגה כזו בבטן, כאילו מגבילה את הגדילה של הבטן בחלק התחתון (כדי להמחיש למה אני מתכוונת, זה נראה כאילו שמתי גומיה הדוקה על איבר כלשהו והגומיב לחצה מאוד כל שנשאר סימן שקוע). מקווה שאני מצליחה להסביר את עצמי. האם זה נורמלי בהריון אחרי קיסרי?

25/03/2019 | 12:48 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום בכדי לתת תשובה יש צורך בבדיקה, אנא פני להיבדק אצל הרופא המטפל. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה