הריון . תפר צווארי .

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/03/2019 | 22:15 | מאת: אני

שלום . אני בת 30 . לאחר הרבה מאד מאד הפלות . והשנה וחצי לאחר לידה בשבוע 32 עקב היפרדות שליה. שאלותי. א. כרגע אני בשבוע 8. ובזמן הקרוב אמורה לעבור תפר צווארי. האם התפר יהיה מסוכן או מורכב יותר מכיוון שנעשה על צלקת מהתפר של ההריון הקודם ? ב. הבוקר התעוררתי עם כאבי בטן באזור הצלקת הניתוחית (החתך היה טי). ממש דקירות חזקות מאד מאד .כאבים בלתי נסבלים. נמשך כמה דקות .והפסיק . במהלך היום ...נשארתי עם כאבי בטן תחתונה . מצב כזה אמור להדאיג ? מעט חוששת... אודה מאד מאד למענה .

11/03/2019 | 20:36 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

תפר צוארי הינו לרוב מסוג מקדונלד ולכן מערב את צוואר הרחם ואינו קשור לצלקת הניתוחית הקודמת. לגבי כאבי הבטן- עלייך לפנות לבדיקת רופא. לא ניתן להגיד ממה הם נובעים ללא בדיקה גופנית

מנהלי פורום הריון ולידה