הריון וכאבים בבטן עליונה.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/02/2019 | 10:01 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 35 בהריון 3 בתחילת שבוע 34 וסובלת מכאבים חזקים מאוד בחלק העליון של הבטן כשבוע. כאבים חזקים מגבילים תנועה ונעלמים רק במנוחה מלאה ללא תזוזה. לאחר בדיקות נשלל סיבות רפואיות והכירורג קבע שזה מתיחת שריר ואין מה לעשות מלבד לנוח. השאלה היא האם ניתן לזרז לידה בשבוע 38 עקב כאבים חמורים? האם מישהו יתחשב בכאבים שלי כל עוד ההריון ללא בעיה?

28/02/2019 | 10:25 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

ברוב בתי החולים מתערבים רק כאשר יש סיבה רפואית, אך כל מקרנ נדון לגופו. באם מדובר בשריר תפוס לא סביר כי הכאב יימשך עד שבוע 38.. מאחלת לך שהכאב יחלוף קודם לכן.

מנהלי פורום הריון ולידה