חיסון אדמת לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/02/2019 | 10:38 | מאת: א

שלום, אני בת 27 ומנסה להכנס להריון מספר חודשים. בבדיקת דם יצא שהנחגדנים לאדמת נמוכים מ-10 והרופא המליץ לעשות חיסון נגד אדמת. לפי פנקס החיסונים, קיבלתי חיסון mmr בגיל שנה ומס' חודשים וכן בגיל 6. האם יש צורך לעבור שוב חיסון? או שמספיק החיסונים שקיבלתי בילדות? ואם לקבל חיסון שוב- כמה זמן להמתין לפני שאני חוזרת לנסות להכנס להריון?

19/02/2019 | 20:25 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

יש להמתין 3 חודשים מהחיסון עד ניסיון כניסה להריון

24/02/2019 | 18:16 | מאת: א

תודה רבה. האם לאור כך שביצעתי פעמיים חיסון בילדות עדיין יש צורך להתחסן שוב? אני לא רוצה להמתין סתם 3 חודשים אם אין צורך..

מנהלי פורום הריון ולידה