תרופות פסיכאטריות ופיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/02/2019 | 13:15 | מאת: ההההה

האם תרופות פסיכאטריות פוגעות בפיריון כשארצה להביא ילדים בעתיד?

17/02/2019 | 19:48 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

תלוי בתרופה. מומלץ להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בנוגע לתרופה אותה את לוקחת. בהצלחה

17/02/2019 | 20:14 | מאת: הדר

בושה וחרפה שתרופות פסיכיאטריות חלקן פוגעות בפריון ,מי אישר לשימוש תרופות כאלה אם אינן בטיחותיות? ואלו כל התרופות שלקחתי או לוקחת אי פעם: האם טימוניל,ריספרדל,סרקוול,ארפליי או קלופקסול ,האם מניתי לפחות תרופה אחת שעלולה לפגוע בפיריון מבין הרשימה?אשמח לתגובה מהירה המחשבה על כך והפחדים פוגעים במצבי הנפשי ,אשמח אם תתחשבי ,תודה.

מנהלי פורום הריון ולידה