ערכי בדיקות דם בזמן הביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/02/2019 | 16:45 | מאת: טל

שלום, את המחזור האחרון קיבלתי ב29.1.2019 כלומר לפני 15 יום. בעלי ואני מנסים להיכנס להריון אך עד כה ללא הצלחה , ביצעתי היום בדיקות דם ואלו הערכים שהתקבלו : estradiol - 101.84 progesteron - 2.13 LH - 25.3 FSH - 9.8 prolactin - 19 testosterone - 0.21 beta - hcg - <7 אשמח לדעת אם הערכים עשויים להעיד על קליטה של הריון שכן רשום שbeta מתחת ל5 הוא שלילי ולא עבר די זמן על מנת שהמספר יעלה ובכלל אם הערכים תקינים ואו מעידים על בעיה?

17/02/2019 | 19:47 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

נראה כי מדובר בבדיקות דם המתאימות ליום עד יומיים לפני הביוץ. מומלץ לבצע מעקב זקיקים באולטרהסאונד + בדיקות דם דרך הרופא המטפל וכך לדעת את מועד הביוץ. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה