השפעת אוביטרל על גודל העובר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/02/2019 | 19:04 | מאת: מיה

שלום וברכה, מתנצלת מראש על אורך השאלה. אני בשבוע 7+3 להריון. נכנסתי להריון לאחר טיפול של גונאל ותמיכה של אוביטרל- בשלוש מנות, ז"א קבלתי אוביטרל עד היום החמישי לאחר הביוץ. כרגע בשבוע 7+3 נצפה עובר עם דופק אך קטן תואם 6+6. האם יתכן שיש השפעה כתוצאה מהאוביטרל? אני בחרדה נוראית מתחילתה של הפלה. תודה רבה.

04/02/2019 | 19:23 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

האוביטרל לא קשור, תנסי להתרכז במה שיש לך וזה הרבה מאוד, אין לך שליטה על זה, תבדקי את עניין הביוץ באופן מדוקדק ואם אין דימום את בסדר בסך הכל

מנהלי פורום הריון ולידה